FORVENTER ENDA HØYERE NIVÅ

Programlederne er klare for ny sesong, og de spår en enda bedre sesong enn den forrige.

Annonse:

Sondre Skandsen er som i fjor programleder for Altibox eSerien, mens Martin Thuve har kommet inn som ekspertkommentator. Han har bakgrunn som spiller selv og har stor tro på mye mål i årets sesong.

- Det har blitt vanskeligere å forsvare seg. Når forsvaret først rakner på FIFA 21, så rakner det fullstendig. Det kan nok bli målbonanza i mange av kampene i høst, sier han.

PS! De to programlederne lader opp med Før Runden-sending allerede i dag, mandag 16:00 – den kan du se på YouTube og Twitch!

Sondre Skandsen tror eSerien blir enda morsommere for fansen å følge med på i den nye sesongen.

- Det av vi kjører målshow er helt enormt for konseptet! Jeg tror det å følge med på sendingene våre blir enda bedre for alle de der hjemme som er med oss på tirsdagskveldene.

- Så mye rart som skjer i disse rundene, så blir det garantert masse gøy å ta tak i underveis. Samtidig så håper både Thuve og jeg at alle der hjemme fortsetter å skrive i chaten og å fyre på med meninger og spørsmål i chatfeltet på Twitch og YouTube – denne interaksjonen mellom oss, seerne og spillerne er jo det som gjør sendingene til det de er!

Den store forandringen i år er at eSerien vil spilles som en vanlig serie, lik f.eks. Eliteserien i fotball.

18 påmeldte lag, hvor alle lag møtes to ganger. De seks øverste på tabellen går direkte til sluttspillet, mens plass 7 til 15 vil spille en kvalifisering. Noe som også gjør at årets FIFA-sesong strekker seg fra november til mars.

- Mange lag har fått inn flere spillere og vist at de har dybde i troppen. Det kan tyde på at vi får mer rotasjon i år – trolig får vi se enda flere spillere i år, noe som blir interessant.

- Så er jo FIFA-form veldig interessant her. HC Fostervoll var jo for eksempel landets beste spiller i en periode forrige gang, men så mistet han den formen igjen. Her skal man klare å holde form over en marathon-sesong!

Annonse: