DETTE ER LSKS HEMMELIGE VÅPEN

Lillestrøm har fått en forrykkende start på sesongen – Vidusan Yoganathan har svaret på hvorfor!

Annonse:

Han er naturligvis svært fornøyd med starten på den nye sesongen for LSK. For første kampdag gikk over all forventning for gultrøyene.

- Målet var seks poeng på de fire første, så klarte vi ti. Tre poeng mot Sandefjord er veldig sterkt, det samme er uavgjort mot Vålerenga, sier han til eSerien.no på telefon.

Han står på gymmen og trener dagen før kampdag 2. Men det er ikke bare fysisk trening det har gått i for «Vidu» og co.

- Hele teamet har brukt mange timer på forberedelser til kampdagen. Vi har gått veldig grundig gjennom motstanderne.

Også har de et hemmelig våpen på romerike. Thilip Thangarasa jobber som coach og mental trener for klubben og beskrives som ekstremt dyktig inn mot å få det beste ut av spillerne.Thilip er ekstremt viktig for det laget her.

- Han hjelper oss veldig mye inn mot kampdager og bruker forskjellige taktikker for å utvikle og forberede oss.Det er ikke mange som har en mental trener med erfaring fra landslaget! Jeg vil si det er vårt hemmelige våpen, sier Vidu.

Tirsdag er det klart for den andre kampdagen av Altibox eSerien. LSK både tror og håper de skal fortsette å kjempe helt der oppe på tabellen.

- Vi møter jo blant annet Viking, så det blir veldig spennende. Målet er sju poeng. Vi har bestemt oss nå for at vi skal kjempe i toppen!

Kampdag 2 ser du fra 17:00 tirsdag på TwitchDplay og YouTube! Husk også at du bør abonnere på eFotball_Norge på Twitch og YouTube dersom du vil få med deg alt av det herlige innholdet fra eSerien gjennom uka!

Annonse: