DET TETTER SEG TIL

Tirsdag kveld var det duket for tredje kampdag av Altibox eSerien, og etter tre herlige runder har det virkelig tettet seg til i toppen av tabellen.

Annonse:

Etter en kampdag av det spinnville slaget forrige uke, var det nå ventet at det skulle bli en noe roligere kampdag, med kun tre runder. Men, Altibox eSerien fortsetter å overraske.

- Det er vel bare én ting å si: Andreas Aarstad! For en type. Folket ville ha han inn på skjermen. Og nå skjønner vi godt hvorfor. Her har vi fått eSeriens Haalandsier programleder Sondre Skandsen.

Den unge Jerv-spilleren fikk sjansen mot Bodø/Glimt, og studio var i ekstase da han desket opp med dette supermålet i det som til slutt ble en 11-2-seier sammenlagt.

- Utrolig moro at nye unggutter stepper opp og viser seg fram, stikker hodet fram og tør å stå litt i rampelysetfortsetter Sondre.

En fartsfylt kampdag bød ikke bare på nye stjerner. Gårsdagens resultater viste at alle kan slå alle i Altibox eSerien, og programleder Sondre Skandsen tror vi har en spennende juleinnspurt i vente.

- I tillegg tettet det seg til i toppen! Herlig. Nå er det enda jevnere der oppe - akkurat sånn vi liker det. Viking er tilbake i form, Sandefjord melder seg på og også i bunnen har både Kongsvinger og Odd begynt å ta poeng. Dette blir bare mer og mer spennende inn mot jula.

Kvelden endte med følgende resultater:

 

 

 

Lillestrøm gikk inn i kampdagen som ensom majestet på topp, og hadde en solid luke på fire poeng. Den er nå spist opp og det er kun fire poeng som skiller 1-6. plass

Annonse: